Thursday, March 19, 2009

cameron highlands

last monday kami sekeluarga ke cameron highlands(CH) tanpa dirancang sebenarnya.plan asal ke johor tp pagi sblm bertolak,mama ckp dia xjd p johor so...kami nak x nak kena jgk kemana-mana coz my hubby dah ambk cuti 3H.Masa dalam kereta baru decide; JOM KITA P CH.Tnpa benda2 asas yg patut dbw.sib baik sihafiy ada la bwk selai bj longsleeves.satu malam jer kt atas sana...hujan jer masa kitorg kt sana.esok tu menuju plk ke parit buntar,ke rumah my xbbsttr,k.rose. sampai PB kol 3pm,k.rose dah ada kt hentian bas. terus ke rumah k.rose d kuala kurau.mlm tu k.rose n siti pun ikut kami blk kl sama.sampai kl kol 1.30am.my hubby ngantuk giler drive kereta mlm tu....

4 comments:

  1. mana gambo kt CH? gambo sesame ngn benda2 kiut beli kt CH???

    ReplyDelete
  2. next time nk g Ch gaklah...

    ReplyDelete
  3. teringat masa honeymoon kat CH dulu... nanti nak gi bwk ayra ler plak...

    ReplyDelete
  4. tety:kamera x bw,hp abelong lak xde wayar usb
    rina:jom g good friday ni.
    k.long:jom kita p ramai2 ke CH.

    ReplyDelete